BRZO MRSAVLJENJE

DIJETA ZA MRSAVLJENJE

DIJETA

KAKO SMRSATI

HOME

• Medicinska dijeta, brzo mršavljenje

17 kol 2009 ... Medicinska dijeta navodno se primjenjuje kod srčanih bolesnika, koji prije operacije trebaju smršaviti, a ne izgubiti na snazi.

• Četiri pravila za brzo mršavljenje - Zadovoljna

7 srp 2008 ... Zaboravite široku odjeću zbog nekoliko kilograma viška. S ova četiri pravila koja vam donosimo uskoro ćete ponovno nositi svoje omiljene

• DIJETE ZA BRZO MRSAVLJENJE dijete

28 авг 2010 ... Dijete za brzo mrsavljenje omogucuju brzo skidanje kilograma,al treba biti veoma oprezan pri izboru dijete jer...mrsavljenje.

• Ljekovito Bilje - Dijeta za brzo mršavljenje!

Četiri pravila za brzo mršavljenje 1. Navečer jedite manje. Naime, rad metabolizma usporava se navečer pa je poželjno da do večere u organizam unesete 2/3

• Dijeta, najbolja dijeta, brza dijeta, un dijeta, kupus dijeta ...

Mesna dijeta je najbolji izbor za one koji žele brzo smršaviti i zbog tog je mesna dijeta moj izbor. ... 2. mršavljenje odnosno gubitak kilograma

• Dijete-savijeti i trikovi za brzo mrsavljenje

14 Apr 2008 ... Dijete-savijeti i trikovi za brzo mrsavljenje • stanka.bravejournal.com — Par dobrih savijeta kako izdrzati na dijeti Apr 14,

• Dijete za mršavljenje

Dijete za brzo mršavljenje su najtraženije kod nas i u svetu. Ovde možete naći sve najpopularnije i najefikasnije dijete za brzo mršavljenje.

• BRZO MRSAVLJENJE BEZ DIJETE | KAKO DA SMRSAM BRZO | MRSAVLJENJE BRZO

PREDSTAVLJAMO VAM REVOLUCIONARNI PROGRAM ZA BRZO MRSAVLJENJE BEZ DIJETE! ... Rukovodeći se njime, napravljen je kompleks za brzo mrsavljenje bez dijete ...

• Dijeta za Brzo Mršavljenje-Kako Smršati,Dijeta za Mršavljenje

Najbolje i najpopularnije dijete na našim prostorima, potpuno besplatno i stručno savetovanje za vaš problem sa mršavljenjem.

• Dijete - recepti za mrsavljenje (strana 1)

Jelovnik za brzo mršavljenje DoruČak

Knjiga koja Vam može promeniti život

 

Hipnoza - hipnoterapija
PORUČITE SAD

 

PREDAVANJA I EDUKACIJA

 

Kako pomoci sebi u procesu Ozdravljenja!

 

VIDEO BLOG

 

Hipnoza - hipnoterapija

 

Untitled Document

Prijava na mailing listu

 

U prazna polja unesita svoje ime i mail adresu i ODMAH preuzmite BESPLATNE tekstove i snimke koji će vam pomoći u rešavanju problema i postizanju vaših ciljeva. Preuzmite ih SAD i počnite da upravljate svojom životom, umesto da on upravlja vama.

 

(E-mail)

 

Tajni Jezik Uma

 

Facebook Hipnoza Beograd Twitter Hipnoza BeogradYoutube Hipnoza Beograd

KONTROLA TEŽINE

 

Problemi kao što su: GOJAZNOST, VIŠAK KILOGRAMA, DEBLJINA, CELULIT, ZAVISNOST OD SLATKIŠA, NEKONTROLISANI APETIT... mogu biti vaša prošlost. Vaša idealna težina je tu, sad na dohvat ruke.   


Šta biste rekli, ako je sve ono što su Vas ikad učili o Skidanju viška kilograma čista izmišljotina. Šta biste rekli, da saznate kako ne morate da živite na salati i stalno trenirate? Šta biste uradili, da možete zaboraviti na Dijete, trenirati samo ako želite i jesti pri tome sve što volite? Šta će biti, ako VI shvatite šta prija vašem telu, mnogo bolje nego nutricionisti, fitnes instruktori ili lični treneri? Postignete i održavate Vašu idealnu težinu, hraneći se pri tome isključivo hranom koju volite?


Dali ste se ikad zapitali:“Kako da jedem hranu koja mi se sviđa i imam težinu koju želim?“ Verovatno to pitanje nikad niste ni postavili, zato što su Vas naučili da verujete da jedno sa drugim nikako ne idu. Ili jedete sve što volite – Ili izgledate kako želite. Vreme je da saznate istinu: Možete imati i jedno i drugo.


Zaboravite rigorozne ili savršene „Dijete“ zato što ljudi kažu kad ste probali jednu, kao da ste ih probali sve.Činjenica koja vam je odavno poznata glasi:  Ako nastavite da radite ono što ste do sad radili, rezultat već znate: JoJo - efekat  mali pad težine dok gladujete, a onda čim prestanete, imate istu ili čak veću težinu nego onu koju vaša vaga sad pokazuje.


Sad, kad ste doneli finalnu odluku i odlučili da je sad pravo vreme da postignete vašu idealnu težinu, Hipnoza je tu da Vam omogući da tu odluku i sprovedete.             


Pitanje je: Koliko je jaka vaša želja da ponovo izgledate Sjajno i osećate se Sretno i Zadovoljno. Da li ste spremni da promenite odnos prema sebi, svom  životu i posebno prema hrani, koja vas je učinila tim i takvim kakvi ste danas. Da li ste spremni na promenu u vašem životu koja odacuje sve one ideje o hrani i odnosu prema njoj. Nema više nikakvih Dijeta! Nema više brojanja kalorija! Nema više osećaja krivice! Nema više tajni skrivenih u..... ? A, sa svakim novim danom Vi izgledate sve Vitkije, Zdravije i osećate se Sjajno, puni ste Energije i Samopouzdanja Vaša idealna težina je sve bliže....

Hipnoza za kontrolu težine se ne bavi dijetama ili brojanjem kalorija koje unosite obrokom. Podrazumeva se da ste Vi inteligentna osoba, odavno svesna, šta znači zdrava ishrana i fizičke vežbe. Cilj ka kome težimo je novi stil života i odnosa prema hrani, a samim tim i potpuno novog odnosa prema sebi i svom životu.


Vaša idealna težina će biti postignuta relativno brzo, ali poenta je da vi steknete nove navike koje će vašu idealnu težinu stalno održavati bez ikakvih odricanja ili gladovanja. Ova metoda podrazumeva promenu i poboljšanje vaše unutrašnje slike o vama kao Osobi i vašem odnosu prema vašem telu.

A, deo koji će te posebno voleti je što jednom postignuta “Idealna težina” ostaje ista, ostatak vašeg dugog i zdravog života. Vi ćete naučiti kako da potpuno prirodno reagujete na osećaj gladi, (ali prave gladi - ne traženje utehe) kad se pojavi. Koliko seansi je potrebno da bi se postigla idealna težina? Praksa je pokazala da je obično 4-6 seansi dovoljno da ostvarite Vaš cilj u potpunosti.
 

 

Pozovite Sad: 
064/ 53 65 225


Lokacija: Novi Beograd

Radno Vreme: 10 - 18h


Zamislite, kako je divan osećaj, ponovo se osećati Sjajno!!!

 

 

 

sva prava zadžana © Kontrola Stresa :: Izradio KompArt